Ydelser & kontakt Info

BUTIKSANMELDELSE

Som et alternativ til mystery shopper, som detail branchen er kendt for og gøre brug af. Tilbyder jeg et alternativ, jeg laver anmeldelser af butik på blogger. Jeg vil her give karakter ud fra følgende punkter:

Service: Bliver jeg som kunde kontaktet -Hvor lang tid går der – Tilbydes der hjælp i prøverummet – Prøves der med mersalg.

Udvalget og hvordan butikken fremstår: Er der rent – Er der fyldt med kasser – Hvordan er tøjet præsenteret – udvalget i butikken.

Jeg har erfaring som selvstændig med butik & butikschef er uddannet mode koordinator, hvor jeg har undervist i figur styling. Hvorfor lave butiks anmeldelse? Jeg brænder for detail branchen og vil gerne sætte fokus på den oplevelse kunderne blive mødt med.

Skulle der være andre ønsker, finder vi sammen en løsning der passer til Jeres behov.

I er velkomne til og sende mig en mail.

 

GARDEROBETJEK OG PERSONLIGSHOPPER

Et garderobetjek er til dig der har behov for at få ryddet op og sorteret ud i din garderobe. Du har måske tabt dig markant, måske trænger du til en frisk start eller har fået nyt job. Ofte bugner vores garderober med tøj, og står alligevel med følesen af ikke have noget og tage på.

Nogle af de udfordringer, jeg har mødt ved bl.a. garderobetjek Der er mange personlige følelser forbundet når garderoben skal optimeres og ændres.
STIL ER DET YDRE UDTRYK-DU ER HVAD DU TÆNKER OG DIT FOKUS FASTHOLDES I MÅSKE DÅRLIG VANE.

Når vi ser mode blade er der en tildens til at sammenligne og selvkritik finder stedså går jagten ind på find 5 fejl  Hvis du vil ændre stil skal du være klar til og handle på de positive og negative tanker. Ser du fordele, kommer du nærmere til ny stil frem for begrænsninger

ØNSKER DU OG ÆNDRE DIN SELVOPFATTELSE SKAL DU GØRE NOGET ANDERLEDES END DET DU GJORDE I GÅR!

Ved garderobetjek sætter jeg nye øjne på sammensætning af tøj, der er masser af kombinations muligheder, også af den pæne kjole du har købt kun til fest.

 

2 TIMER KR. 800,-

– Oprydning og sortering af garderoben udefra din figur og farver

-Hjælp til at gøre din garderobe funktionel og overskuelig

– Inspiration til at sammensætte dit nuværende tøj på en ny måde

– Overblik over hvordan du sætter dit tøj og accessoires sammen

Et garderobetjek foregår hjemme hos dig.

OBS: Bor du mere end 30 km. fra Aalborg, skal du påregne transportudgifter.