Ydelser & kontakt Info

Som et alternativ til mystery shopper, som detail branchen er kendt for og gøre brug af. Tilbyder jeg et alternativ, jeg laver anmeldelser af butik på blogger. Jeg vil her give karakter ud fra følgende punkter:

Service: Bliver jeg som kunde kontaktet -Hvor lang tid går der – Tilbydes der hjælp i prøverummet – Prøves der med meresalg.

Udvalget og hvordan butikken fremstår: Er der rent – Er der fyldt med kasser – Hvordan er tøjet præsenteret – udvalget i butikken.

Jeg har erfaring som selvstændig med butik & butikschef er uddannet mode koordinator, hvor jeg har undervist i figur styling. Hvorfor lave butiks anmeldelse? Jeg brænder for detail branchen og vil gerne sætte fokus på den oplevelse kunderne blive mødt med.

Skulle der være andre ønsker, finder vi sammen en løsning der passer til Jeres behov.

I er velkommen til og sende mig en mail.