Ved du hvilke farve du er lavet af? sammensæt din garderobe herefter.

Vi har alle vores favorit farver af tøj, eller er det mere modet til og tage springet til forandring? For mange år siden havde jeg et klædeskab, der var præget af meget sort tøj, så startede jeg på uddannelsen som modekoordinator som var startskuddet til forandring.

Vi arbejde med ”farver ud fra hvilke farver kunden er lavet af” hvad mener jeg med det? Er vi lavet af farver. Når der skal vælges tøj/ farvekombinationer er det som og male et maleri. Vi synes om forskellige farver og motiveres på vores lærred, med farve kan vi fremhæve det bedste billede, du skal bare lære om hvad farver kan gøre for dig.

Du kan vælge personlige farver, klæde dig ensartet og planlægge din garderobe for at få den så anvendelig og kombinationsrig så muligt.

Der findes over 4 millioner farver, skulle vi tage alle farvenuancer med som du kan bruge, ville du stå med et udvalg af 100 000 nuancer. Din farve guid er et måleinstrument og vælger farver som ligger i nærheden af de farver du er lavet af. En farveguid indeholder basis farver, tilbehørsfarver, lyse og klare farver, disse kategorier passer til forskellige lejligheder og bekældning.

Farvehjulet

Din personlige farver

Hud, hår og øjenfarve det er dine 3 personlige farver.  Det er dæmpet farver som er gode til basis farver. Prøve en jakke, busker i din hår farve, en skjorte i din hudfarve og tilbehør i din øjenfarve.

Komplementærfarver

Til dine 3 personlige farver har du Komplementærfarver. Komplementærfarver er farver som ligger overfor hinanden i farvehjulet. I kombination forstærkes disse farver hinanden. Farverne siger en del om vores personlighed.

Her kom jeg med mit sorte klædeskab, fuldstændigt forladt af farver og nu fortæller læren mig ud fra mine 3 personlige farver skal jeg nu købe tøj i blå nuancer, den komplementær farve findes i den orange skala, havde en lille smugle modstand på den forandring. Men hilser altid forandring velkommen, startede med at skifte briller ud, jeg har blå øjne købte derfor nye i blå briller – det var min første wauu oplevelse, sikke en forskel blå briller, blå øjne de lyste helt op. Forandringen begyndte så småt ubevist og sætte sit præg på valg af tøj, derfor er jeg næsten altid i blå og orange.

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *