vægttab er dyrt:-)

Startede i oktober på boot camp ved Crossfit. Gik all in med kostplan og hele baduljen. Er det bedste jeg i laaaang tid har gjort for mig selv. Er en af de få der aldrig har besværet mig med slanke kure, da jeg altid har vært tilfreds med min krop.

Hvorfor så kostplan?

Trængte til, at se et resultat af min træning, drømmer hver sommer om, at kunne fremfinde bare en lille muskel. Så det arbejdes der hårdt på endnu. Indtil nu har det kostede 13 kilo. 13 kilo er jo vildt, jeg tænker har der virkelige vært så mange overflødige kilo på min krop. Nu er jeg der jeg gerne vil af med bare 3 mere og hold nu op de er svære, at finde.

Ikke mindst fordi det er svært og komme af sted til træningen. Alene mor med to børn, kræver planlægning for, at der også er ”mor tid”. Syntes crossfit er den meste fantastiske sport, kunne træne hver dag hvis tiden tillod det. Prøver at komme af sted to gange om ugen.

Ang. Kostplan hænger jeg i, tænker ikke så meget over det mere. Er blevet en naturlig del, at tænke på mængden kalorier der indtages.

Og hvad har det så betydet?

Nu er jeg jo rigtig god til og shoppe. Vægtabet har ikke gjort det bedre 🙂 nu har jeg klædeskab fyldt med tøj, der er to str. For stort.

Så mor har vært på shopping.

Er vild med denne kjole fra Soaked.

leo

Nederdel fra Neo Noir. Ikke noget jeg før ville have valgt, Men nu skal der noget nyt i klædeskabet.

neder

Kimo har ellers aldrig vært mig, da jeg ofte syntes det ligner noget man skal have på når det er sengetid. Men blev alligevel vild med denne Fra Sofie Schnorr. helt fantastiske farver og ikke mindst fordi der ikke er bælte på.

Syntes den er mega fed og kombinere til den rå nederdel.Image-1

Jeg hopper også på med alle striberne, så det blev til endnu en kjole. Den er tæt sidden med en bluse ud over. Er helt fantastisk og have på.

kjol

Lidt basis skulle der også til, med de nye farver. har kastet mig ud i bukser fra piecses. Vil ikke ud og brude det vilde på bukser, hvis nu der ryger flere kilo. Det er en fin pris på deres tøj.

saint

Så må det være nok for denne mdr. Men er super glad for det hele. Skal hvis have solgt ud fra klædeskabet, så der kan blive plads.

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *