Tandblegning i Aalborg ved extend your beauty

Tandblegning ved extend your beauty

Få flotte hvide tænder med tandblegning

Jeg har længe gået med tanken om, og hoppe med på bølgende og prøve en kosmetisk tandblegning i Aalborg. Har ikke fået handlet på det, da jeg var i troen om, at det var begrænset hvor meget det kunne ændres på misfarvningen. Men men! så fik jeg lov og prøve en tandblegning ved extend your beauty.

De fleste mennesker oplever at deres tænder med tiden får misfarvninger og bliver mere gullige eller mørke som resultat af de drikkevarer og fødevarer vi indtager, samt tænderens emalje bliver tyender og den gullige farve bliver tydeligere, må erkende mine tænder begynder og have nogle år bag sig.

Jeg får lagt mig i stolen, iført hagesmæk og den får jeg brug for. Vi starter med og tage en ”farvemåling” af mine tænder, så vi kan sammenligne efter behandlingen, hvor meget lysere de er blevet.

På charmerende vis får jeg en bøjle i munden, så der er frit syn til tænderne, derefter påføres en gel som jeg skal sidde med i 3 x 15 min, i mens er jeg i spot light af blå LED lys, der opløser de gule pigmenter. Det blå lys aktiverer geleen som trækker de gule pigmenter ud af emaljen, produktet er EU godkendt.

Det er så her hagesmækken komme i spil. Med munden spilet ud kan det ikke undgås, du på bedste forfængelige måde kommer til og savle, meget kvindeligt og se ned af sin kjole bagefter der er savl på maven jeg skulle heldigvis bare hjem.

Efter de 45 min. kunne jeg se det færdige resultat.  Selvom jeg ikke syntes der var meget misfarvning, var resultatet alligevel vildt, på farveskalaen rykkede jeg 6 pladser frem, det er da vildt, efter bare en behandling.

Før og efter

Smilet er vores visitkort, ønsker du tandblegning får du kompetent rådgivning ved extend your beauty, læs mere om behandlingen og hendes baggrund:

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *