Så kommer der masser af farve

Selv for mig, kræver det lidt tilvænning med de vilde mønstre og farver. Trods det er det dejligt og pakke vare ud, der får mig til og drømme om sommer og sol. Lad os starte med det mere tradtionelle, skjorte fra IMITZ med striber er klassiskerne. Den pink er så fin og tilpas tonet ned.

Nilsens har lavet er nyt mærke vakker, som skal være mere frisk, prisen er så de flest kan være med.

Dyrprint forsætter. Er vild med den lange kjole. Den blev også hurtigt udsolgt, er dog kommet ny levering.  Cowboyjakker er næsten brugbar til det meste. Jeg har valgt og vise den lyse, den er også i mørk.

Fra mærket vakker vil I på næste billede se, mønster for alle pengen. Her er man gået all in der er lavet top, bluse og skjorte. Vil sige her elsker eller hader man valget af tekstil mønsteret. Men frisk er det. Hvis der er for vildt, kan man bruge noget ensfarvet til og gøre det mere roligt feks. Cardigan.

Vi tager lige et år mere med blomster. Er ret vild med det her sæt, specielt den gule farve. Det er fra Theressa. Overdel findes i to varianter. Top uden ærme med elastik på nederst kant, og bluse med kort ærme.

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *