Mystery shopper af butik CATWALK

I vil kunne læse en anmeldelse af butik CATWALK jeg har besøgt, i forbindelse med mit besøg på Nykøbing Falster. Jeg har en del af min familie der, har derfor kommet der fra mit barndomsår. Nykøbing er en hyggelig by, der har fået noget mere og byde på, end jeg tidligere husker. Jeg glæder mig derfor til og præsentere jer for denne anmeldelse af udvalgt butik.

Service oplevelse

På min tur gennem gågaden få jeg øje på butik CATWALK, hvor den i første omgang ikke indbyder til et nærmere besøg, er derfor på vej forbi. Alligevel bliver min interesse fanget, da jeg ser en flot udstilling der gør mig nysgerrige.

Jeg træder ind i et mekka af en stor butik, der indbyder til en god oplevelse og jeg bliver fastholdt af de enorme kvartmeter spækket med masser af mærker og masser af farver. Jeg nyder og gå rundt og høre på ekspedienterne, der hygger om kunderne.

Jeg bliver hurtigt mødt af en venlig ekspedient, der naturligt falder i small talk. Jeg er ovenud lykkelig over denne oplevelse og helt rette sted for mig der elsker service, som er alt afgørende for om jeg har en pose i hånden når jeg går derfra.

Turen går nu til prøverummet, hvor jeg har farven fyldt af en masse dele der har fistet mig. Nu bliver jeg endnu gladere, da ekspedienten uopfordret henvender sig til mig med kommentar ”jeg så du havde denne kjole med ind, jeg vil lige vise dig en top til og tage under” SÅDAN initiativ til mersalg. Det gør mig glad fordi:

  • Mersalg giver god basketsize.
  • Ekspedienten har observeret, hvad jeg har med i prøverummet.

En butik med masser af inspiration

kjole

 

HVORDAN FREMSTÅR BUTIKKEN OG UDVALG

Butik CATWALK kan godt virke uoverskueligt i det man træder ind, da der er mange kvartmeter og finde rundt i, jeg skulle lige danne mig et overblik.

Min kunderejse gennem butikken tilfredsstiller mine forskellige indtryk og sanser: Var vild med atmosfæren der var i butik CATWALK hyggeligt hjørne, hvor der var plads til og placere det mandelig køn, mens kæresten kunne gå model og høre hans mening J

Indretningen og præsentationen i butikken var meget inspirerende. Der var en masse hæng der var brudt med fronthæng. Det var præsenteret så jeg kunne se sammenhængen i sæt, hvilket indbyder til og købe mere, jeg bliver altid mere fristet til og købe når der er overskuelighed.

Udvalget spænder bredt af mange forskellige styls min favorit Neo Noir som var godt præsenteret, priser var og finde i alle niveauer.

kundernes krav og forventninger til gode oplevelser er blevet meget større, og de fysiske forretninger er presset af handlen på internettet. Derfor må detailbutikkerne – hvis de ikke allerede gør det – arbejde strategisk og målrettet på at optimere kundernes indkøbsoplevelse. Den oplevelse fik jeg i CATWALK, tak for det !

Så hvorfor få de ikke de fulde 5 i bedømmelse? Jeg savnede overskuelighed i præsentation at tøjet. Det virkede ikke velovervejet måde tøjet var præsenteret i  på i de lange hæng. Selvom det er lange hæng, kan det godt præsenteres så forbrugerne, kan se sammenhængen eller så det giver et roligt blik og se på. Hæng fek.s max tre farver på et hæng. Når der mange farver blandet med forskellige mønstre virker der rodet.

Det samme er med front hæng tænk på hvordan det tager sig ud, så der ikke er blandet for mange farver ind. Man kan med fordel tænke på og præsentere det i sæt, så det giver mening.

kjole

Jeg bliver glad, hvis du vil følge mig på Instagram, hvor du kan få inspiration.

 

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *