Mit bud på festival outfit

Nu er det snart tid til fest og glade dage på festival, og andre musik fester lurer også lige om hjørnet. Jeg har derfor vært ude og finde mit festival outfit.

Jeg er mere til det praktiske, da jeg aldrig er sikker på det danske sommervejr, der skal derfor købes ind til alt slags vejr. Hvis I skulle være i tvivl er jeg som altid til sæt, hvilket mit valg også tydelig kan ses. Når jeg holder mig til sammen farve og sæt skal der ikke pakkes så meget, da der er masser af måder og kombinere på.

Jeg har købt 5 dele for ca. kr. 800,- jeg vægter kombinations muligheden. Til den pris skal jeg ikke tænke over, om det kan holde til brug efter festivalen.

To overdele og tre underdele.

Alt er købt i Pieces.

pieces

pieces

Glem nu ikke pynten, det enkelte kan hurtigt give et andet look.

diverse

 

Regnjakke og gummistøvler udgåres desværre ikke. Jeg vil vælge en bedre kvalitet, så man kan have den på i længere tid uden og blive fugtig indenunder, det samme er gældende for gummistøvler. Sidste år havde jeg for første gang fornøjelsen af og sove i telt, er ikke lige camping typen, trods det gentager det sig igen i år. Så telt af god kvalitet er nu det næste jeg er på udkig efter.

Jeg bor tæt på Nibe festivalen, hvor jeg snart skal slå mine folder har derfor nydt og kunne kom hjem i egen seng og bad. Er jeg sikker på, jeg også benytter mig af en af dagen i år,

Regntøj

Pakke listen til festival outfit

FORSLAG TIL PIGERNES FESTIVAL-RYGSÆK

– 1 par bukser (måske 2, så man har nogle, hvis det regner)
– 1 par shorts/overalls
– 1 kjole/T-shirtkjole + et bælte
– 1 regnjakke/regnslag
–  Gummistøvler
–  Sneakers, Converse eller Vans
– 1 Sweatshirt
– 1 Cardigan
– 2 T-shirts
– 1 kasket

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *