Me and Eliza anmeldelse af butiks

Denne gang har jeg taget en tur til Støvring og besøgt Me and Eliza. Butikken er flyttet til nye flotte lokaler på den anden side af vejen, i forhold til tidligere. Jeg elsker når andre har succes, specielt når butikker der ligger uden for de store byer, formåre og gøre det godt og trække kunder til. Det kræver ekstra arbejde og få kunderne til og køre efter lige netop denne butik.

 

SERVICE:

Butikken har lige haft åbning af nye lokaler, af samme grund var der derfor mange kunder i butikken. Tilsvarende var der også personale til og tage mod de købe løste kunder. Der var også ekspedienter i “overskud” som kunne henvende sig til kunderne og tilbyde sin hjælp.

Efter 7 min, hvor jeg havde haft tøj ude for og se størrelser(købssignal) kommer der nu en forbi, hvor jeg bliver mødt af et hej, hvor hun forsætter i godt tempo videre til næste bord for og ligge tøj sammen.

Jeg prøver nu med et købssignal mere, jeg havde på deres hjemmeside fundet mig et par stiletter, jeg gerne ville prøve. Går derfor hen og se på væggen, hvor de har deres fodtøj samlet. Jeg finder ikke det jeg leder efter, nu er der endelige 16 min senere en der tilbyder sin hjælp. Jeg henviser til den stilet, jeg havde set på hjemmesiden. Ekspedienten mener ikke det er en de har, jeg kom selv i tvivl om det var et andet sted jeg havde set den. Forsætter derfor med og gå rundet i butikken, jeg tjekker hjemmesiden på min mobil  og finder de stiletter. Går tilbage til ekspedienten som slår dem op på deres skærm, nu finder vi frem til det jeg søgte.

Arrr kom nu ….der er masser af omsætning og hente. Butikken er fyldt med kunder, så er det bare ud og tilbyde sin hjælp. At vælge og ligge tøj sammen fremfor at tilbyd kunderne hjælp, havde ikke gået i min butik. Var jeg en hård chef?

BUTIKKENS  UDVALG:

På deres hjemmeside kan jeg se der er 88 forskellige mærker, fordelt på tøj, sko og div.

Butikken afspejler det brede udvalg, hvor priserne er fordelt i den billigere ende med mærker som Y.A.S, Ichi, og til den dyrere som GESTUZ, SOFIE SCHNOOR og Rosemunde.

Der er et godt udvalg af tilbehør som tasker, sko/ stiletter pynt til håret. Der er ikke nogle undskyldning for og forlade butikken, uden og blive klædt på til enhver lejlighed.

HVORDAN FREMSTÅR BUTIKKEN:  

Nu træder jeg ind i en ny butik der lige har åbnet. Den indbyder  til en god oplevelse, hvide gulve og lys fremtoning. Der er lavet mange oplæg rundt om i butikken der fanger min opmærksomhed.

Det meste hænger på rør ned fra loftet i vejere, der kan min tålmodighed godt komme på prøve. Det er for levende når jeg vil se på tøjet, og stangen gynger når jeg skubber tøjet til side. Så vælger jeg og se på det andet der hænger på fast stativer eller ligger.

Når man vælger og samle det meste på en lang række rør/stativer fanger det ikke min opmærksomhed, på samme måde når væggen bliver brudt af fronthæng. For gammel læsere, siger jeg det lige igen: fronthæng byder til mersalg det præsentere ny inspiration, jeg som kunde måske ikke selv havde tænkt, nu er jeg også nem og friste når det gælder tøj. Når jeg kan se flere muligheder køber jeg også flere dele kære butik flere dele er = med gode KPI

Me and Eliza

Alt i alt syntes jeg turen til Støvring for og se en flot butik, bestemt er det værd.

 

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *