Hunkemöller butiks anmeldelse i Bruuns Galleri

Så kom det længe ventede gennembrud. Jeg er fyldt med glæde, efter denne oplevelse.

Kære detail folk, her kan I lære noget. Stor ros til personalet i Hunkemöller i Bruuns Galleri Aarhus

 

SERVICEJeg når kun lige og komme ind i butikken, hvor jeg bliver mødt af den mest smilende og imødekommende ekspedient. Hun spørg hurtigt “hvad kan jeg hjælpe med” Det giver mig et smil på læben, hun stiller mig et åben spørgsmål, hvor jeg ikke får mulighed for og svare ja eller nej. Men indbyder til dialog, jeg svare” jeg gerne vil se mig lidt omkring”.

Kort efter henvender hun sig igen, og spørg om der var noget der fristede mig. Nogle vil betragte det anmassende, men for mig der brænder for service, havde jeg løst til og blive og ligge mine penge i butikken. Den her følelse, af at blive mødt med kompetent rådgivning, hvor jeg som kunde er i fokus. Specielt når det er lingeri, har jeg brug for hjælpe til str.

I prøverummet får jeg alt den hjælp, jeg kan ønske mig. Her kræver det vedholdenhed, det ville som kunde ikke være specielt fedt og stå efterladt her og skulle ud og finde anden BH størrelse.

Der møder en pige ind mens jeg er i butikken, jeg høre hvordan hun kort laver en “overlevering” så hun er opdateret, hvad der er kommet af nye og sætte hende ind i det. Jeg må bare sige top professionel service.

De får derfor det optimale antal point på 5 BH i dette tilfælde.

 

Hunkemôller

BUTIKKENS UDVALG

 Igen gives der top karakter 5 af 5. Der er et bredt udvalg og finde i Hunkemôller af BH, lingeri, badetøj, nattøj, sport og strømper.

Inden for alle de kategorier er der mange muligheder. Der er sæt til det daglige, om det skal være basis eller blonde til den feminine. Der er en kollektion med sexet lingeri, jeg er sikker på manden vil sætte pris på. “Sexet natkjoler eller forførende underkjoler, så du har et lækkert outfit til enhver aften” er beskrivelse fra deres hjemmeside.

Er du den aktive type er der også en sport kollektion, igen med dejlige farver.

Til en hyggeaften i afslappet stil på sofaen og en god film, er der mulighed for at iføre sig pyjamas.

Hunkemöller har deres eget designerteam, de gør det godt. Der er en god sammenhæng mellem pris og kvaliteten.

 

Hvordan fremstår butikken

Jeg blev hurtig inspireret da jeg træder ind i butikken, jeg bliver mødt med en masse dejlige farver. Det kan kun friste til og få en pose med ud fra butikken, som jeg er sikke på der falder i god smag.

Butikken fremstår præsentabel og meget indbydende, der er rent og ikke noget efterladt i prøverum.

Jeg er vild med alt i denne butik: personale, service, udvalg af kollektioner og mange produkt linjere. Kan kun sige den er et besøg værd.

Hunkemöller har gjort noget helt rigtigt, deres personale er indlevende og giver deres kunder en oplevelse. Jeg blev så glad for denne oplevelse, at jeg måtte rose personalet, de blev helt høj af og få anerkendelse.

Er du god til og anerked, når du oplever en god service?

 

 

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *