Frisør Avant Garde kunne du tænke dig en hårtest?

Jeg er en af de typer der gør alt for lidt for min hud og hår, undskyldninger er der mange af. Har ikke lige tiden til og rense huden eller få den her hårkur i som jeg godt ved jeg burde, kunne jeg finde tiden? ja det kunne jeg. Derfor er min oplevelse altid, når jeg er ved kosmetolog en løftet pegefinger.  Nu startede min frisør også et eller andet om hårets PH værdi, hvad ved jeg, jeg vasker det og sover med det vådt, så er det tørt næste morgen:-)

Som hun siger” et sundt hår er et smukt hår” ja ja, jeg er alligevel begyndt og køre den grå farve skala fra naturens side. Så tænker det må leve siget eget liv.

Hun fik alligevel prikket til min nysgerrighed. Ligesom jeg har fået lavet analyse af min hud, er det også muligt for hende, at kunne lave en vurdering af min hovedbund og mit hår via HÅROLOGI. Som kunde vil jeg får professionel råd og en individuel behandling. Jeg har meget naturkrøl, har derfor ofte et tørt hår, måske også fordi jeg ikke plejer det:-) Alle råd er derfor velkommen, så jeg kan få tæmmet min høstak.

Med HÅROLOGI får du en bedømmelse af både hårets ydre og indre balance. Med den viden, kan jeg nu påvirke hårets og hudens naturlige funktioner og dens næring.

En del af deres produkterne arbejder i dybden, hvor hårstråets struktur bliver påvirket, hvilket bevirker en velafbalanceret hovedbund. Kombinationen af kosttilskud og individuelt tilpassede produkter er essensielt i stræben efter smukt hår.

FAKTA: Ved frisør Avant Garde kan du ud fra analysen få blandet din personlige shampoo. Har aldrig før tænkt over, jeg kan få en shampoo der lige præcis kun passer til min hår type. Tanja har også maget andet og byde ind med i hendes salon, møder altid en frisør der er klar på noget nyt.

Tider kan du book her: Frisør Avant Garde

 

HÅROLOGI arbejder med, at gøre produkter grønnere, det er bla. i samarbejde med dansk frisør. Der er her udarbejdet en negativ og positivliste, hvor de fleste produkter opfylder kraven for en grøn salon, da de er og finde på positivlisten.

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *