Fokus områder med figurs type Pæreformet

Pæreformet

Hos pæren er det ikke maven, der er problemet, for her er sjældent et gram fedt for meget. Til gengæld er det som om, tyngden er sunket ned i benene. Især ridebukselårene udgør et smertens punkt, men også lægge og ankler kan være større, end pæren ideelt set ønsker sig. Det opstår ofte en vis stilforvirring hos kvinder med denne kropstype, fordi overkroppen kan bære næsten alt, mens der er mange no-go’s i underetagen.

 

Hvis din kropstype har følgende kendetegn, er du pæreformet

  • Små bryster
  • Lang I livet
  • Flad mave
  • Ridebukselår
  • Tunge og kraftige ben

Holdning er fantastisk vigtigt for pæren. Ret dig op, så skuldrene syner bredere og bedre afbalancerer den tunge underkrop. Mørke bukser og nederdele slanker. En vest eller en kort jakke gør overkroppen større – så benene ser mindre ud. Vælg gerne en model med et opsigtsvækkende mønster eller noget med sølv eller pailletter. Korte leggings er fantastiske til pærer – især i en mørk farve. Med sådan et par under kjolen eller nederdelen, kan du godt komme af sted med at vise benene lidt frem.

Her er tøjet, der klæder den pæreformede kropstype

Skab fokus på overkroppen. Fremhæv den flade mave, de slanke arme og de små fine bryster. Lær at leve med, at du aldrig kommer til at gå i miniskørter uanset, hvor moderne og smart det er.

Gå efter…

  • Bukser, der så brede i benene, at de skjuler lårene. Undgå sidelommer og gå efter de modeller, der sidder fladt til over maven.
  • Bluser med en lav, bådformet udskæring, der får skuldrene til at se bredere ud og giver en bedre balance i forhold til den tunge underkrop. Vandrette striber kan få din lidt spinkle overkrop til at se mere kurvet ud. Nederdel: Køb aldrig noget, der blotter dine ben over knæet. En lang A-formet model er til gengæld lige sagen.
  • Din slanke overkrop gør, at du ser fantastisk ud i stropløse kjoler. Men gå efter nogle, der har vidde forneden – og ikke for korte.
  • Langskaftede støvler er lige sagen, for de skjuler de tunge lægge. Og ellers gælder det, at lige hæle og plateauform formindsker kraftige ben.
  • Stort tilbehør. Din krop virker mere harmonisk, når overkroppen syner større, og den effekt kan du skabe med sjaler, store halskæder og øreringe.

Til gengæld bør du undgå nederdele skåret på skrå, skørter der sidder stramt om bagdel og lår, stramme bukser, samt sko med ankelremme og stiletter.

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *