Figurs type kræmmerhuset hot or not

Kræmmerhuset

Hvis timeglasset til tider synes, hun er lidt for kurvet og kvindelig, så er kræmmerhusets problem det stik modsatte. Udover de brede skuldre er der ikke meget, der stritter frem nogen steder, og hun er så træt af udtrykket “drengepige”, at hun næsten får kvalme, når hun hører det. Tit vil kræmmerhuset gemme sig i sportstøj, for det er det, hun synes, passer bedst til den atletiske skikkelse.

Hvis din kropstype har følgende kendetegn, passer du på kræmmerhuset

 • Brede skuldre
 • Små bryster
 • Ingen talje
 • Smalle hofter
 • Slanke ben

Vær altid opmærksom på ærmelængden. Dine lange arme kommer til at se gorillaagtige ud, hvis ærmerne stumper. Runde udskæringer er bedre end V-formede, fordi de får dine skuldre til at se smallere ud. Har du mange V-formede bluser, kan du trække V’et ud til siderne med et par usynlige klips eller måske et par brocher. Dine ben er dit største aktiv, så gå mest muligt i høje sko og flotte strømper. Undgå flæser, sløjfer og meget “tøset” tøj. På et kræmmerhus har det en tendens til at se fjollet ud.

Her er tøjet, der klæder kræmmerhuset

Selvom du er begavet med en lang, slank og velproportioneret krop, kan det stadig være en udfordring at skabe et kvindeligt look. I stedet for at skjule din kantede krop skal du gøre et nummer ud af den, men ikke på en strygebrætsagtig måde. Hvor mere frodige kvinder skal gå efter det mest enkle, kan du sagtens bære tøj med masser af sømme, læg og detaljer, der omvikler, stikker ud og forvandler din krop til et kunstværk. For dig handler det derfor om at fremhæve talje og spille lidt ekstra på dine kvindelige former. Kig efter snit og teksturer, der skaber volumen og en illusion af kurver. Det kan for eksempel være draperinger, der giver fylde til din figur, mens bukser med læg giver fylde til numse og hofte parti.

Gå efter…

 • Bukser med lige ben ser forrygende ud til dig. Vælg f.eks. de såkaldte cigaretbukser i 50’er-stil. Dine lange ben kan også sagtens bære bukser, der stopper midt på anklen.
 • Bluser, som sidder til, men som har nogle effekter, der giver former og fylde. F.eks. med draperinger på brystet, en stor, voluminøs krave, en asymmetrisk lukning eller lignende.
 • Nederdel i tynde, bløde stoffer gør de smalle hofter mere feminine.
 • For kjolerne glæder samme princip som med bluser. Vælg effekter, der skaber fylde. Du kan bruge alle længder.
 • Sko med spinkle hæle er pænest til dine slanke ben.
 • Et stort ur ser godt ud på din lange, slanke arm. Hvis du har mod på det, kan du også købe et par lange handsker til elegant brug. Ved bluser og kjoler med effekter foran er det pænest at undgå halssmykker. Vælg i stedet nogle flotte øreringe eller et stort armbånd.

Til gengæld bør du undgå formløse flagrende kjoler, plateausko, trekvartærmer, dybe halsudskæringer, kjoler og toppe uden ærmer og skulderpuder.

Og husk så, at elske din krop!

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *