CrossEyes et besøg værd

Et besøg ved CrossEyes.

En butik med stort udvalg, hvor jeg hurtig lod mig friste.

Der er briller af alle former, runde, firkantet, ottekantet og meget andet udvalg og byde på.

 

Farverne! Jeg var helt vild med de mange farver.

Transparent var specielt noget jeg lagde meget mærke til, en transparent er ikke bare en lys farve, men her igen var udvalg stort, om det var rosa, orange mm.

Den orange ej den var fin, kan ikke benægt, at den med stor sandsynlighed bliver en til samlingen er det tilfældigt jeg falder for en orange?

Jeg har blå øjne, har derfor ofte købt blå briller, til og fremhæve MEN orange er den komplementær farve til blå. Har aldrig før prøvet en orange brille, men den kan altså noget for mit ansigt.

 

Det var ikke det eneste nyt for mig, jeg har et smalt ansigt og har derfor ofte skulle finde mig selv, i børneafdelingen for og finde et par briller. Alt andet har jeg fået fortalt var stort og voldsomt til mig, og har selv vært af samme opfattelse.

Guess what!!! De der store briller, er da for fede OGSÅ til mig.

Så er nu opdateret på ny farve og model af briller. Fik en god oplevelse af, at blive guidet af ekspedienten, ang. Stil og hvad der passer til mig.

 

 

Jeg gider ikke det alle andre har! Endnu en grund til og vælge CrossEyes hver måned kommer de med nye designs, der er produceret i begrænset antal.

 

SOLBRILLER: Alle deres stel kan laves til solbriller, du kan frit vælge glas der er et hav af farver.

PRIS: Der er så man tør og prøve noget nyt.

 

 

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *