Butiksanmeldelse Saint Tropez København luftshavn

Da jeg havde tid til overs i København lufthavn, valgte jeg og besøge Saint Tropez. Jeg har tidligere arbejdet som butikschef ved Saint Tropez, det var derfor med stort glæde jeg besøgte butikken. De har desværre lukket deres butik i Aalborg, hvor den er meget savnet.

Da jeg havde tid til overs i København lufthavn, valgte jeg og besøge Saint Tropez. Jeg har tidligere arbejdet som butikschef ved Saint Tropez, det var derfor med stort glæde jeg besøgte butikken. De har desværre lukket deres butik i Aalborg, hvor de er meget savnet.

 

Service

Butikken er ikke så stor er derfor nem og overskue. En frisk ekspedient henvendte sig efter 43 sekunder. Jeg stod og kiggede på en kjole, hvor hun kommer og siger er det ikke bare nogle dejlige farver.

Det var en god måde og skabe dialog, der virkede naturligt. Jeg gik i prøverummet kort efter henvendte hun sig, og tilbød sin hjælp.

For servicen giver jeg næsten top karakter, det er lidt snyd da jeg kender målpunkter. Der manglede at hun tilbød mersalg, ellers var det i top form.

 

Butikkens udvalg

Da det er en koncept butik, er udvalgt deres eget mærke Saint Tropez. Butikkens størrelse taget i betragtning, var der et godt udvalg af forskellige styls af basis og nye vare.

 

Hvordan fremstår butikken.

Det er lidt presset og komme ind i butikken, grundet gadestativerne foran butikken. Det er forståligt, da butikkens størrelse begrænser, det skal man naturligvis forvende af en butik i lufthavnen.

I butikken er der hæng, der ikke er presset. De nye vare er præsenteret flot og indbydende. Der er få front hæng med et langt hæng under. Det kan godt virke uoverskueligt med de lange hæng, jeg mister hurtigt interessen, da jeg syntes det er svært og overskue og se sammenhængen af de forskellige styls.

 

 

Alt i alt var det et god oplevelse, dejligt og blive mødt af en frisk ekspedient der virkede som om, hun kunne lide det hun laver (er desværre ikke en selvfølge) samt hun viste interesse for kunden.

 

 

 

 

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *