Butiks Anmeldelse – Vero Moda – Aalborg

Butiks Anmeldelse!  En af de bedste.

Havde i går en oplevelse der fortjener den bedste omtale.

Den mest fantastiske ekspedient ramte hele palletten af servide, mersalg, kunden i centrum en god oplevelse af helhed, var helt høj da jeg forlod butikken. Det er en oplevelse der er alt for sjælden i dag – desværre, men her kunne I lære noget!

Butikken var Vero Moda i Aalborg/ Bispensgade ikke en butik jeg ellers kommer i, men nu var jeg på tur med min veninde, så den fik chansen om der var noget der fristede.

Ekspedienten var alene på det tidspunkt jeg kommer ind, hvor hun har andre kunder. Det er et krav fra min side og blive hilst på, når jeg nu vælger og træde ind i netop udvalgt butik. Det er første købssignal kunde kommer ind i butikken, bliver der går rundt og ser på udvalgt. Normalt havde jeg vært ude efter kort tid, når jeg ikke får opmærksomheden fra start.

Hun var heldig, da jeg efter noget tid på egen hånd har fundet et par del jeg må prøve, bevæger mig mod prøverummet også sker det!

Jeg iføre mig kjolen, kommer ud af prøverummet for og vil vise den til min veninde, ekspedienten spørg skal jeg ikke finde din veninde så hun kan se dig – JA TAK

Ekspedienten forsætter herfra, hun komplimentere mig kommer hen til mig, og virker oprigtigt i hendes udtalelse. Råder mig til kjolen i en mindre str. Syntes eller den var fin, men kunne godt forstå hendes råd, desværre var kjolen ikke i denne str. Men her stopper hun ikke, helt ud af den blå luft siger hun, jeg har et andet forslag til kjole som du skal prøve. Da hun kommer med den, var det ikke en jeg selv havde valgt, hun fortæller om snittet og hvad det gør.

Da hun er så ihærdig og indlevende har hun min opmærksomhed og jeg bliver draget med. Jeg blev forelsket i den første kjole og gik derfor ikke med 2. valg. Igen lytter hun behandler min indvendinger og forholder sig konkret til mig…..wauuuu. Hun tilbyder og bestille kjolen hjem til mig.

Desværre nåede jeg ikke og få fortalt hende, hvilke fantastisk oplevelse det var. Jeg kunne høre ved de andre kunder hun hjalp, fik sammen kompetent service.

Helhedsoplevelsen er for mig alt afgørende om jeg handler i butikken eller ej. Jeg kommer helt sikkert tilbage her igen. Hun gjorde forskellen – håber virksomheden/ hendes leder er god til og give ros, da det er de små ting der er med til og fastholde personale.

 

Vero Moda – Aalborg

 

 

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *