Butiks anmeldelse af Envii i Friis

Jeg har i dag haft en oplevelse, jeg kan leve længe på. Der er en her der har hørt efter i timen, godt gået. Denne gang har jeg besøg Friis som er placeret i Aalborg. Friis er fornyelig blevet bygget sammen med Magasin, Det vil sige der er åbnet op, så du kan gå fra Friis ind i Magasin. Dejligt igen og opleve liv i et ellers flot center. Butikken der i dag gav mig en dejlig oplevelse var ENVII

 

SERVICE

Jeg træder kun lige ind i butikken Envii, hvor der med det sammen kommer en ung pige hen. Hun bemærker jeg har en ternet nederdel på, hvor hun fremhæver den trend der er lige nu med trend, hun vil derfor gerne vis mig et sæt med blazer og buks. Min første tanke er jeg er alt!!!! for gammel til og købe tøj her. Men deres altid moderne styles og brug af farver er lige mig og ikke mindst prisen som er overkommelig.

Det er derfor også et af mine fokus punkter, når jeg laver butik anmeldelse, Hvordan henvender de sig, hvis jeg træder uden for deres målgruppe. Som i det her tilfælde blev jeg virkelig serviceret, jeg blev hele tiden mødt med interesse og forslag, hun var super god til og skabe dialog, uden det var anmassende.

Jeg får indfundet mig i prøverum, med udvalgte styls. Hun var lige hurtig nok til og spørg, da jeg først skulle have krænket min krop ned i den ene kjole. Jeg var tosse vild med kjolen, men her må min selverkendelse træde ind, da for lidt træning give en lille topmave. Hun undskylder ”det var hendes fejl, jeg er tilbage om lidt” med den information er jeg bevist om, hun er der til min hjælp. Da jeg kommer ud iført kjolen, komplementere hun kjolen sidder godt, i min verden måske lidt for godt. Jeg oplyser, trods det er jeg vild med kjolen, men mig og min mave befinder os ikke helt godt i denne kjole, dog er jeg vild med farven. Hun er hurtig til og vis mig den også er i bluse, samt muligheden for en strik hun har fundet til og tage over kjolen, på denne måde er maven i skjul.

 Jeg sætter stor pris på hun selv tager initiativ til forslag og hun har hørt hvad jeg siger, kæmper skulder klap for det. Jeg forlader butikken lige nøjagtigt med en god oplevelse af og have fået god og kompetent betjening.

 

 Butiks indretning

 Envii er en koncept butik og består derfor på tøjdelen kun af eget mærke. Butikken er pæn og overskuelig og træde ind i. Jeg bliver så glad når butikken vælger og lave fronthæng samt hænger, rundt omkring er der på gulvet lavet podie med udstilling af giner, som giver god inspiration. Jeg bliver på den måde præsenteret for et væld af kombinations muligheder. Det giver mig som kunde et inspirerende overblik, hvor jeg hurtigt kan se sammenhæng af de forskellige styles og kan nemt fristes til og købe mere end først planlagt.

Atmosfæren i butikken Envii var en god oplevelse og træde ind i, tilpas musik og god belysning. Der var pænt og orden ingen nullermænd i prøverum eller andre steder samt spejle uden fedtet fingere.

Det er nemt og komme rundt i butikken hvor er er god plads.

 

Butiks anmeldelse er samme koncept som mystery shopper, jeg vælger dog og skrive om det her på bloggen. Jeg vægter service højt, og har stort fagligt kendskab på området. Servicen delen skal være en naturlig oplevelse når jeg træder ind i en butik, desværre oplever jeg ofte det er en udeblivelse.  Det er her forskellen skal være på den fysiske butik og web butik.  Jeg vil købe en oplevelse, når jeg træder ind i en butik.  Derfor er dette et område jeg ønsker og belyse med butiks anmeldelse.

Undervisning af salg, mersalg og den oplevelse kunderne skal kunne opleve, brænder jeg for og bidrage med.

Følg mig gerne på Instagram imagetjeck.dk, hvor jeg også skriver som influencer

 

 

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *