Briller med farver på

Jeg er vild med og shoppe briller ved smarteyes, prisen er så de fleste kan være med. Jeg har et pat stykker fra dem, kvaliteten er der ikke noget og komme efter. De gange jeg har vært der, er jeg blevet mødt af venligt personale der er god til og vejlede.

Den første brille er lidt i det grønne, meget pæn og classis.

Jeg er tosse med blå. Jeg har blå øjne, derfor fremhæver brillen øjnene.

Den runde brille bliver aldrig min farvorit. Men nu skulle der prøves lidt forskelligt.

Her er hvad du skal være opmærksom på når du vælger briller:

Rektangulær

Rektangulære ansigter har normalt en dybere pande, længere næse eller firkantet underkæbe. Hvis du har en rektangulær ansigtsform, vælg et stel med en kraftig brynlinje for at få dit ansigt til at se bredere ud. Undgå smalle stel, der får det til at se længere ud.

Rundt

Runde ansigter plejer at være ret korte med en bredere pande, fyldige kinder og en rund hage. Hvis du har et rundt ansigt, skal du overveje kantede stel, fordi de retter opmærksomheden imod ansigtets øverste halvdel, og undgå ovale eller runde stel.

Firkantet

Hvis dit ansigt har samme bredde og længde, og du har en bred pande og en stærk kæbe, befinder du dig formentlig i denne kategori. Til denne ansigtsform skal du overveje ovale eller runde stel, fordi de bløder kæbelinjen op. Undgå firkantede stel, da disse vil fremhæve dine kantede ansigtstræk.

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *