Anmeldelse af Butik Kings/Queens

Jeg har vært en tur i shoppen city syd Aalborg. Jeg skulle have fundet tøj til konfirmation, som kunde var jeg derfor modtagelig for god inspiration. Skulle jeg falde over et sæt tøj til samme aften, hvor jeg skulle i byen var jeg nem og overtale. Jeg valget og besøge Kings/ Queens.

Da jeg vælger og træde ind i deres butik, indikere jeg første købssignal. Så nu skal de bare gribe bolden og klæde mig på, hvordan lykkes det?

 

Service Come on girls !! Jeg tæller 5 ekspedienter, en bag kassen de andre står og piller ved de bunker tøj, der ligger pænt i forvejen. Der er relativt mange kunder i butikken, kan høre der er en del der er med deres børn, som skal købe blå mandags tøj. Jeg siger bare, her er der nogle kunder ud over mig, der er modtagelige for og ligge omsætning i butikken.

Efter 13 min er jeg hverken blevet hilst på eller så meget som øjenkontakt. Jeg prøvede endda, at overdrive mit købssignal ved og stille mig ved siden af en af de ekspedienter, der stod og lage tøj sammen, for og finde en størrelse.

Efter selv og have fundet nogle kjoler, gik jeg i prøverum. Ud af de 7 prøverum, var de 5 fyldte med kunder. Jeg siger det bare “ENDNU ET KØBSSIGNAL” efter 4 min har jeg ikke fået tilbudt hjælp endnu. Men nu sker der noget, prøverummet ved siden af mig, får nu tilbudt hjælp efter hendes mand, har prøvet og finde rundt i butikken efter anden størrelse. Så er vi da i gang, min tanke er: de andre piger i butikken, som også kan se prøverummene er fyldte, har de berøringsangst, er deres opgaver delt op så de ikke må hjælpe, eller hvad ligger til grunde for de ikke udviser en service.

Butikkens udvalg Butikken har meget og tilbyde, du kan blive fuldt klædt på. Der er alt fra sko, strømper, tasker og div. tilbehør samt tøj i mange mærker.

Af mærker er der bla:

Mbym, Msch, object, Y.A.S, sisters point og Calvin Klein.

Med det brede udvalg er pris- niveau fra stort til småt. Der er et bredt udvalg af forskellige stilarter: til den klassiske, modige, feminine samt fest og hverdags tøj. Muligheden for og mix de forskellige stilarter er sjov og prøve sig frem, måske bliver du fristet til og prøve noget nyt. Det var her, at frisk inspiration fra ekspedient ville være en hjælp på vejen.

 

Hvordan fremstår butikkenVille være mærkeligt, hvis de ikke fik topkarakter her, da det virkede som personales primær opgave og ligge tøj sammen og rette af. Til denne del må jeg sige, de gjorde det godt.   

Butikkens indretning gjorde mig nysgerrige når jeg trådte ind i den. Det er en stor butik, som er delt op i mange skæve vinkler der gør det hyggeligt og færdes i. Indretningen holdt mig i butikken som kunde, da jeg fandt det hyggeligt og være der. Hvis det ikke havde vært for indretningen, ville jeg hurtigere have forladt butikken grundet manglende service.

Det var delt op i farver og tildeles mærker, når det hænger i farver giver det et nemt overblik og det er roligt og se på. Jeg kan godt lide, at jeg kan danne mig et overblik over, hvad der passer sammen. Måske også fordi jeg ofte køber sæt.

De forskellige styls var præsenteret på en masse fronthæng. Selvom der var mange vare i butikken, virker det ikke tung og rodet når man vælgere og gøre brug af front hæng.

king/queens

Æv også at servicen ikke var til stede. Jeg kunne sagtens være gået derfra med sko og tøj til to anledninger. Det kan ikke kun være mig der savner og mærke, at de brænder for deres job og os som kunder. Høre ofte negativ snak om det er” kedeligt” og stå i butik. For mig er det valg man tager, jeg elskede hver kunde der kom ind i butikken, tænk at jeg kunne bidrage med god rådgivning og god service, som ofte endte ud i omsætning og lad os ikke glemme det er omsætning der skaber dit job.

Så opråb herfra fortæl personale, hvilke betydning det har på KPI når kunderne går uden køb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *