Anmeldelse af butik Bjerring i Aalborg

Jeg har vært på besøg i butik Bjerring i Hasseris bymidte som har beliggenhed i Aalborg. Hasseris er den mere eksklusive del af Aalborg

Service

Jeg træder ind i butik Bjerring, ekspedienten står ved kassen og taler med en anden kunde. Jeg begynder og kig mig rundt i butikken. Efter godt tre minutter, kommer en anden ekspedient, der siger ”sig til hvis jeg kan hjælpe”

Jeg forsætter turen på egen hånd i butikken. Når jeg bliver mødt af et lukket spørgsmål, indbyder det ikke til dialog. Jeg ved godt jeg er erhvervs skadet, for og få mig i dialog, kunne spørgsmålet være:

”hvad kan jeg hjælpe dig med”- den klassiske

”det er nogle af de nye vare du ser på, hvad syntes du om dem” – indbyder til dialog.

Jeg finder en kjole og går i prøverummet, spørg ekspedienten først om det er ok jeg prøver den. På den måde tilkendegiver jeg et købssignal, samt jeg gør opmærksom på, jeg evt. skal have hjælp.

Da jeg skal have en anden størrelse, går jeg selv ud i butikken, op til ekspedienten ved kassen, da hende jeg oplyste det til ikke var til stede. Hun er nu ledig, så bliver jeg mødt af dialog. Da jeg går op for og betale finder jeg de fineste armbånd, hun fortæller mig historien bag de kvinder der laver armbåndene. De er så fine, jeg kan

derfor ikke beslutte mig, hun er sød og tager sig tiden til jeg finder det jeg beslutter mig for.

 

Butikkens udvalg

Af mærke i butikken findes der bla. Munthe, Vila, Mos mosh fremgår det af hjemmesiden. Der er mulighed for og blive klædt på til fest, arbejde og den mere afslappede type. Kan godt lide prisniveauet er og finde i den billigere niveau og strækker sig til det dyrere niveau.

I butikken er der masser af tilbehør, sko, strømper og match med. Der er ikke nogle grund til ikke og blive klædt godt på. Når Bjerring har så meget accessoirers, skal de være bedre til og tilbyde mersalg. Altid godt resultat for KPI tal, men mere salg.

Der er også brugskunst og finde. Hvis der skal købes en lille værtinde gave.

Armbånd lavet af kvinder til kr. 100,-

 

Hvordan fremstår butikken

Butikken Bjerring fremstår lidt kedelig og mørk. Det kan også være en del af charmen ved Bjerring. Det virker ikke som om, der i mange år er lavet fornyelse hverken af inventar og gulvtæppe.

sko

udvalg af sko

 

I kan læse mere om butikken her http://www.bentebjerring.dk/

Indlæg du også vil syntes om

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *